Wij houden ons strict aan de regels van het RIVM!

Vanaf 3 maart gaat de salon weer open! We houden ons strikt aan de regels van het RIVM, want alleen samen kunnen we COVID aan! Er gelden daarom wel een paar regels waar ook wij ons aan zullen houden:

 1. We werken alleen op afspraak maar u mag ook langskomen voor een afspraak!
  U kunt ons nu al bellen op 010 - 422 17 41 of mailen op info@beautycenterangela.nl om een afspraak in te plannen. Hoe eerder u belt, hoe groter de kans dat we u op uw favoriete tijdstip kunnen behandelen! Kom precies op tijd, we kunnen u mogelijk niet binnenlaten als er nog een andere klant binnen is.
 2. U heeft geen klachten
  Bij binnenkomst houden we een kort "checkgesprek" en registreren we dat ook. Die registratie bewaren wij volgens richtlijnen van het RIVM 10 dagen.
 3. Alle behandelingen zijn weer toegestaan
  U kunt bij ons weer voor alle behandelingen terecht, zowel medische als niet medische behandelingen. Ook de behandelingen die door uw verzekeraar worden vergoed.

 

Zodra we meer informatie hebben, werken we deze pagina weer bij.

Tot die tijd is verkoop aan de winkel toegestaan

Vanaf 10 februari kunt u weer bij ons terecht om producten aan te schaffen. Op die manier kunnen wij u, zij het op afstand, toch nog blijven helpen. Combineer uw aanschaf met een telefonisch consult, zodat wij u precies kunnen adviseren welk product voor u geschikt is, en hoe u dit het beste kunt gebruiken.

 

We blijven, al is het op afstand, graag voor u zorgen!

Hoe werkt het?

 1. Bestellen
  U doet vooraf (minimaal 4 uur van te voren) een bestelling.
 2. Afspraakbevestiging en tijdslot
  Wij sturen u een afspraakbevestiging met een tijdslot wanneer de bestelling af te halen is. Er moet minimaal een dagdeel (4 uur) tussen het bestellen en afhalen zitten. Het afhalen kan alleen binnen het afgesproken tijdslot. De afspraakbevestiging bevat alle praktische informatie over het veilig en vlot afhalen van de bestelling.
 3. Bestelling klaarzetten en afhalen
  Wij zorgen dat de bestelling klaar staat. U komt het aan de deur afhalen, maar mag niet naar binnen. Let er op dat u geen coronaklachten heeft!.
 4. Betalen
  Betalen doet u thuis vooraf, achteraf of zoveel mogelijk contactloos bij het afhalen.

 

We hopen u snel weer te zien, al is het maar voor even. Nog even volhouden, we verheugen ons erop om u vanaf 3 maart weer in de salon te mogen verwelkomen.