Angela, onze  Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie, uw specialist voor

Blend en Bioskinjetting en alle  onderstaande Huidproblemen.

Huidanalyse: Uw huid onder onze vergrootglas

Van groot belang is om de huid eerst goed te analyseren en dan een specifieke behandeling te adviseren. Dit hangt af van de stadium van het probleem. Soms verwijzen wij door naar de huisarts of dermatoloog. Gelukkig zijn we in staat om met onze behandelingen veel huidproblemen in de salon op te lossen. Afhankelijk van de behandeling wordt dit door de Zorgverzekeraar vergoed!

Bioskinjetting door onze medisch schoonheidsspecialiste dermatologie

Onze  Revolutionaire rimpelcorrectie-methode zonder lichaamsvreemde stoffen.

Dit is een 100% natuurlijke anti rimpel behandeling, waarmee we zonder inspuitingen op een veilige manier rimpels te lijf gaan. Het resultaat is bij fijne rimpels direct zichtbaar. Hoe dieper de rimpels hoe meer behandelingen nodig zijn. Het resultaat is langdurig en oogt natuurlijk, omdat de huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet.

Aanbieding Bioskinjetting

Boek 5 behandelingen van 30 minuten en ontvang 10% korting op de Totale Kuur en gratis Gezichtsreiniging van Guinot

 

Hoe werkt Bioskinjetting: ?

Bioskinjetting is het natuurlijk alternatief voor inspuitingen. Deze anti rimpel behandeling is gebaseerd op het regenererende vermogen van de huid. Onze specialist maakt de rimpel als het ware los met een heel fijn naaldje, een zogenaamde microprobe. Vervolgens wordt de huid – zonder gebruik te maken van inspuitingen – gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen.

 

Voordelen Bioskinjetting:

  • Snel zichtbaar
  • Natuurlijk resultaat
  • Werkt zonder inspuiting
  • Geen botox of andere gifstoffen
  • Geen risico op allergie

 

 

Blend

Wat is de Blendtechniek?

De Blendtechniek is een relatief zachte methode om huidoneffenheden in één keer te verwijderen.

Met een goud geïsoleerd naaldje waar een beetje stroom op staat, wordt contact gemaakt met de huid, waardoor er het  stroompje gaat lopen. Door dit stroompje ontstaat er een loog-proces die zorgt dat de cellen ter plaatse oplossen. Alle oneffenheden worden verwijderd zonder de vorming van littekens.

Wat kan er nog meer behandeld worden met de Blend-methode?

Huidkleurige bultjes, steelwratjes, adertjes, sommige pigment vlekken, ouderdomswratten.

 

 

 

Het nieuwe Kwaliteitsmerk voor Schoonheidsspecialisten

De medisch schoonheidsspecialiste verdiept zich in de medische aspecten van het beroep. Dit betekent dat haar specialisme met name ligt in het analyseren van de huid, zij kijkt wat dieper in de huid, signaleert en adviseert. Wat is de conditie van de huid, wat te doen bij specifieke huidproblemen. Zij is bevoegd om op dit gebied samen te werken met huisartsen en dermatologen. De nadruk ligt dus vooral op medische vaardigheden, het hanteren van medische richtlijnen, het helder communiceren met medische disciplines en dossiervorming.