BEHANDELINGEN BCA 2
PDF – 41,8 KB 575 downloads

Klik op Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie

Bioskinjetting: Antirimpelbehandeling zonder cosmetische ingreep

Blend: zachte methode voor het verwijderen van huidoneffenheden

Specifieke huidproblemen zoals o.a. pigmentatieproblemen, vlekken

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage, de anti-rimpel massage om rimpels te verminderen

Het idee van een bindweefselmassage is dat bepaalde zones van je lichaam in verbinding staan met je organen en andere lichaamsdelen. Door je huid te plooien of te rollen voelt de masseur aan waar je spanning draagt in je lichaam. Een massage van die zogenaamde reflexzones beïnvloedt de bijbehorende organen en kan blokkades opheffen. Je kunt verschillende plekken van je lichaam laten masseren, zoals je gezicht, hals, decolleté, en benen.

Resultaat:

  • Een betere doorbloeding - De gezichtshuid wordt gladder- De huid gaat er stralend en jonger uitzien.
  • De gezichtshuid wordt steviger en  egaler
  • Verbetering van de huidconditie door betere opname van werkstoffen en versnelde afvoer van afvalstoffen

Microdermabrasie

Heeft u een droge  of ruwe huid? Acne-littekens en fijne lijntjes verdwijnen door de  zuivere microkristallen waarmee onze  huidtherapeut dode huidcellen weg schaaft. Uw huid is gladder, beter doorbloed en krijgt een mooie glans.

Guinot Lift Summum

Verstevig en lift de huid

Een exclusieve gezichtsbehandeling die een verstevigende werking biedt en onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en huidveroudering in het gezicht, de hals en decolleté verzacht. De rimpeldiepte vermindert, het huidoppervlak is gladder en minder ruw.

Lift Summum exfoliering: De scrub verwijdert dode huidcellen door de gecombineerde mechanische en enzymatische werking voor een zichtbaar gladdere huid.

Lift Summum massage: Stimuleert het onderhuids bindweefsel om de huid onmiddellijk te verstevigen en liften, terwijl de actieve ingrediënten van het serum de huidelasticiteit helpt herstellen.

Lift Summum ‘filler’: Dit serum helpt de textuur van de huid te egaliseren. Rimpels lijken verminderd; het oogcontour, het voorhoofd, de glimlachlijnen en het decolleté zien er gladder uit.

Lift Summum gezichts-, hals- en decolleté masker:verstevigt zowel de huid als gezichtscontouren voor een liftend effect, 

Hydradermie

Wereldwijd bekroonde sterbehandeling van Guinot in 2 fases
• Fase I De “rol”elektrodes gevolgd door “bol” elektrodes geven licht galvanische stroom. De huid wordt hierdoor ontvankelijker en absorbeert optimaal.
• Fase II Dampbehandeling om de cellen te stimuleren. Het gezicht word bedekt met een gaas. Hierdoor wordt meteen de micro-circulatie van de cellen gestimuleerd en de celfuncties geactiveerd. De huid wordt tevens gestimuleerd tot het aanmaken van collageen in de elastine vezels. Dit gaat rimpelvorming tegen en herstelt uw huidstructuur.

 

Guinot Age Summum

De exclusieve gezichtsverzorgingsmethode van GUINOT in 4 stappen.
Een doeltreffende behandeling van huidveroudering, in slechts vijftig minuten! : rimpels en lijntjes zijn verminderd, de huid straalt en is verstevigd.

Stappen Age Summum

 Stap 1. Gommage Dermabrasion peelingcrème
Deze peeling geeft het effect van een nieuwe huid dankzij de dubbele microkorrels: de Micro-exfoliërende deeltjes scrubben en verwijderen dode huidcellen om de textuur van de huid te verfijnen en maken het huidoppervlak glad en zacht. Essentiële vetzuren (zoete amandelolie en Liposkin) voeden de huid en geven comfort.

 

Stap 3. Modelage Age Summum
Een specifieke verstevigende anti- aging gezichtsmassage. Deze derde stap is de Modelage Anti-âge, een exclusieve modelagetechniek van 10 minuten om de weefsels van het gelaat te verstevigen. Een belangrijk bestanddeel is de Sérum jeunesse om huidveroudering aan te pakken. Andere belangrijke bestanddelen zijn Hyaluronzuur, voor het vullen van rimpels en Milieu de Vie Cellulaire. De Anti-Age modelage bestaat uit vijftien exclusieve bewegingen van GUINOT om de weefsels van het gelaat te verstevigen.

Hydradermie voor de man

Een behandeling gericht op de specifieke kenmerken van de mannenhuid. Uw huid wordt gladder en oneffenheden worden zichtbaar minder.

Stap 2. Serum Age Summum
Een regenererend anti-aging serum met o.a. pure vitamine C.
De tweede stap is een technische verzorging van GUINOT, bestaande uit 2 fasen. Dit Sérum Anti-âge Régénérant activeert de celgeneratie in vijf minuten. Deze tweede fase bevat Pure Vitamine C die de synthese van collageen stimuleert en een anti-oxidante werking geeft, voor een mooie eclat.

 

Stap 4. Masque Age Summum
Gezichtsmasker voor een perfecte glans met o.a. pro-collageen.
De vierde stap is het masker Masque Eclat Anti-âge geeft de glans van een jeugdige huid terug. Dit unieke masker is speciaal ontwikkeld om de volledige huid te bedekken en de activa goed te laten indringen. Dynalift vormt een opspannende film aan het huidoppervlak.

Guinot Hydrapeeling

De nieuwste behandeling van Guinot is de  Hydra peeling.Speciaal ontwikkeld om tekenen van veroudering te verminderen, de donkere vlekken te verminderen en de teint te verbeteren. Met een zichtbaar resultaat al na één behandeling! Na één behandeling ziet uw huid er als "nieuw" uit.

Definitief ontharen

Een uiterst veilige, snelle en pijnloze ontharingsmethode waarbij overtollige haren definitief verwijderd worden middels lichtflitsen. Het is niet meer nodig om te harsen, scheren, epileren of elektrisch te ontharen. De lichtflits uit de lamp wordt via een glasprisma naar de te behandelen plek geleid. Het pigment in het haar absorbeert het licht en zet het om in warmte. Deze warmte gaat via de haren, naar de haarzakjes, waardoor de haarzakjes worden vernietigd. Hier kunnen geen nieuwe haren meer ontstaan. Speciale gel wordt aangebracht om de lichtflits zo goed mogelijk naar de haren te begeleiden. Speciale filters zorgen voor de veiligheid.

Permanent make-up

Als een van de eersten in Nederland mee begonnen! Permanent make-up is de manier om eenmalig voor minimaal 3 jaar de wenkbrauwen, eye-liner of lipcontour bij te werken. Een potlood is niet meer nodig. De lijnen worden geaccentueerd, verplaatst of vervangen. Permanent make-up is de oplossing voor de dagelijkse make-up, maar ook op vakantie, in de sauna, op het strand of in het zwembad.

Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage gaat het bij permanente make-up om een implantatie van pigmenten in het bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat het kleurpigment van de permanent make-up na verloop van tijd afzwakt. Om het beste resultaat te garanderen adviseren wij een permanent make-up onderhoudsbehandeling iedere anderhalf jaar. Permanent make-up is een veilige make-up. Zelfs mensen met een allergische huid kunnen een permanent make-up behandeling. Natuurlijk gebruiken wij het nieuwste apparaat en beschikken wij over de vergunning van de GGD.

 

T-Away

T-Away- voor o.a. het verwijderen van huidoneffenheden o.a. couperose, steelwratjes, littekens, pigmentvlekken, bloedblaasjes .

De T-away is geen laser; het voordeel van T-away is daarom dat er geen pigmentatievlekken ontstaan als gevolg van de behandeling, hetgeen bij laser wel het geval kan zijn.In de punt van een klein gouden staafje wordt de warmte geconcentreerd. Het specifieke huidprobleem wordt aangestipt. Door de warmte verschrompelen de bloedvaatjes. Het bloed wordt door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.De behandeling met T-away is vrijwel pijnloos.

 

Permanent make-up

Bodywrap

Met deze minerale klei uit de dode zee wordt de klant ingepakt en verliest U in 1 keer minimaal 15 cm in omvang!! Een unieke formule om uw lichaam gladder en strakker te maken en te ontgiften.

Acne

Camouflage

Bindweefselmassage

Pedicure

In 1996 startte Lakshmi in Nederland met Bio-Eco gecertificeerde producten die zich richten op lichamelijke en geestelijke balans. Door gebruik te maken van de kennis van Ayurveda, aromatherapie en naturopathie ontwikkelt Lakshmi effectieve producten voor massage en vele andere behandelingen.

Massages van Lakshmi

Holistische lichaamsmassages met oliën aangepast aan de dosha’s, de 3 basistypen van de Aryuveda.

VATA  = lucht (vayu) & ruimte (akash) – WIND – energie in beweging 

PITTA = vuur (agni) & water (jala) – GAL – vuur van het leven 

KAPHA = water (jala) & aarde (pritvi) – SLIJM – het vloeibare element

Kijk op de site van Lakshmi welke type u bent.https://www.lakshmi.nl/dosha-test/

 

 

ACNE JEUGD BEHANDELING 

Omdat voor veel pubers acne een probleem is hebben  wij voor jongeren vanaf 12 jaar een speciale Acnebehandeling!

Heb jij ook last van Mee-eters (comedonen), rode vlekken, puistjes en onderhuidse ontstekingen….Kom dan gauw langs voor een gratis huidanalyse en behandelplan!

 

Vergoeding Behandeling door Ziektekostenverzekering

In veel gevallen worden de kosten van deze Acnebehandeling door je ziekenkostenverzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Hiervoor heb je een verwijzing nodig van je huisarts. Vraag dit na de Intake bij ons! Wij zijn aangesloten bij alle Zorgverzekeraars van Nederland.

Behandeling

Wij beginnen met een huidanalyse zodat wij een behandelplan op maat kunnen maken. Bij de eerste behandeling graag je producten die je thuis gebruikt meenemen, zodat wij kunnen kijken welke je wel en niet kunt gebruiken.

Resultaat

Door deze  behandeling voorkom je dat de ontstekingen  meer worden. Ook zorgt het dat je geen littekens en pigmentvlekken krijgt. De behandeling zorgt voor een frisse en schone de huid en vermindert de acne.

 

Advies

Onze acnebehandeling is speciaal voor de onzuivere acnehuid en is gericht op het reinigen van comedonen en verwijderen van milias (gerstekorrel). De behandeling is geschikt voor alle plaatsten waar acne voorkomt zoals gezicht, rug en borst. Gezonde voeding heeft ook een grote invloed op je huid. Eet dus gezond en drink voldoende water.

 

Klassieke Behandelingen

Wij hebben natuurlijke de klassieke gezichtsbehandelingen voor u.

Graag adviseren wij u daarover.