Onze specialisaties

Hydradermie

Wereldwijd bekroonde sterbehandeling van Guinot.
• Fase I De “rol”elektrodes gevolgd door “bol” elektrodes geven licht galvanische stroom. De huid wordt hierdoor ontvankelijker en absorbeert optimaal.
• Fase II Dampbehandeling om de cellen te stimuleren. Het gezicht word bedekt met een gaas. Hierdoor wordt meteen de micro-circulatie van de cellen gestimuleerd en de celfuncties geactiveerd. De huid wordt tevens gestimuleerd tot het aanmaken van collageen in de elastine vezels. Dit gaat rimpelvorming tegen en herstelt uw huidstructuur.

 

Hydradermie voor de man

Gezichtsbehandeling met speciale producten voor de huid van de man.

 

Age Summum

Age Summum De nieuwe GUINOT gezichtsverzorging
een exclusieve verzorgingsmethode van GUINOT in 4 stappen.
Een doeltreffende behandeling van huidveroudering, in slechts vijftig minuten! : rimpels el lijntjes zijn verminderd, de huid straalt en is verstevigd…

 Stap 1. Gommage Dermabrasion peelingcrème
Deze gommage verzekert het effect van een nieuwe huid dankzij de dubbele microkorrels: de Micro-exfoliërende deeltjes scrubben en verwijderen dode huidcellen om de textuur van de huid te verfijnen. Microkorrels van Karité maken het huidoppervlak glad en zacht. Essentiële vetzuren (zoete amandelolie en Liposkin) voeden de huid en geven comfort.

Stap 2. Serum Age Summum
Een regenererend anti-ageing serum met o.a. pure vitamine C.
De tweede stap is een technische verzorging van GUINOT, bestaande uit 2 fasen. Dit Sérum Anti-âge Régénérant activeert de celgeneratie in vijf minuten. Dit exclusieve serum bevat diverse ingrediënten. De eerste fase bevat Milieu de Vie Cellulaire met 56 essentiële biologische bestanddelen om de celregeneratie en het celmetabolisme. Te stimuleren. De tweede fase bevat Pure Vitamine C die de synthese van collageen stimuleert en een anti-oxidante werking geeft, voor een mooie eclat.

Stap 3. Modelage Age Summum
Voor specifieke verstevigende anti- age-ing gezichtsmassage met o.a. hyaluronzuur opvullende bolletjes. De derde stap is de Modelage Anti-âge, een exclusieve modelagetechniek van 10 minuten om de weefsels van het gelaat te verstevigen. Een belangrijk bestanddeel is de met Sérum jeunesse, een zeer hoge concentratie aan actieve ingrediënten om huidveroudering aan te pakken. Andere belangrijke bestanddelen zijn Hyaluronzuur, voor het vullen van rimpels en Milieu de Vie Cellulaire. Het betreft hier 56 essentiële biologische bestanddelen die de celregeneratie en het celmetabolisme stimuleren. De Anti-Age modelage bestaat uit vijftien exclusieve bewegingen van GUINOT om de weefsels van het gelaat te verstevigen.

Stap 4. Masque Age Summum
Gezichtsmasker voor een perfecte glans met o.a. pro-collageen.
De vierde stap is het masker Masque Eclat Anti-âge geeft de glans van een jeugdige huid terug. Dit unieke masker is speciaal ontwikkeld om de volledige huid te bedekken en de activa goed te laten indringen. Dynalift vormt een opspannende film aan het huidoppervlak.

 

Definitief ontharen

Een uiterst veilige, snelle en pijnloze ontharingsmethode waarbij overtollige haren definitief verwijderd worden middels lichtflitsen. In het vervolg niet meer harsen, scheren, epileren of elektrisch ontharen. De lichtflits uit de lamp wordt via een glasprisma naar de te behandelen plek geleid. Het pigment in het haar absorbeert het licht en zet het om in warmte. Deze warmte gaat via de haren, naar de haarzakjes, waardoor de haarzakjes worden vernietigd. Hier kunnen geen nieuwe haren meer ontstaan. Speciale gel wordt aangebracht om de lichtflits zo goed mogelijk naar de haren te begeleiden. Speciale filters zorgen voor de veiligheid.

 

 

Permanent make-up

Als een van de eersten in Nederland mee begonnen! Permanent make-up is de manier om eenmalig voor minimaal 5 jaar de wenkbrauwen, eye-liner of lipcontour bij te werken. Een potlood is niet meer nodig. Permanent Make-up blijft 5 tot 7 jaar zichtbaar. De lijnen worden geaccentueerd, verplaatst of vervangen. Permanent make-up is de oplossing voor de dagelijkse make-up, maar ook op vakantie, in de sauna, op het strand of in het zwembad.

Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage gaat het bij permanente make-up om een implantatie van pigmenten in het bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat het kleurpigment van de permanent make-up na verloop van tijd afzwakt. Om het beste resultaat te garanderen adviseren wij een permanent make-up onderhoudsbehandeling iedere anderhalf jaar. Permanent make-up is een veilige make-up. Zelfs mensen met een allergische huid kunnen een permanent make-up behandeling. Natuurlijk gebruiken wij het nieuwste apparaat en beschikken wij over de vergunning van de GGD.

 

BioSkinJetting

Een bijzondere manier om op een natuurlijke manier rimpels en kleine littekens langdurig te corrigeren. Dit betreft de huid rondom de ogen, op de wangen en voorhoofd en de bovenlip. Geschikt voor mannen en vrouwen die zich storen aan rimpels en fijne lijntjes, maar operaties, laserbehandelingen en inspuitingen net een stapje te ver vinden. Er wordt gewerkt met een naald wat veilig en pijnloos is. De onderhuid wordt los gemaakt en er wordt er een litteken onder de rimpel gemaakt. Als reactie hierop vormt de huid collageen en bindweefsel dat de rimpel omhoog duwt. BioSkinJetting doet dus een beroep op het zelfherstellend vermogen van de huid. Fijne rimpels verdwijnen en diepere rimpels worden minder duidelijk. Er wordt geen Botox gebruikt.

 

 

Microdermabrasie

Een intensieve en extreem zuiverende peeling die de vernieuwing van de bovenste huidlaag stimuleert. Fijne rimpels, acne, littekens en pigmentvlekken worden zichtbaar minder. Extra fijne microkristallen worden gebruikt om dode huidcellen op zachte wijze te verwijderen, met als gevolg dat de vorming van frisse nieuwe cellen gestimuleerd wordt. Ook geschikt voor de getinte huid en de huid van de man.

 

Fruitzuur peeling

Fruitzuren van ondermeer citrusvruchten lossen de dode huiscellen op. Goed tegen een grauwe teint, rimpeltjes, bruine vlekken en pukkeltjes. Ook geschikt voor een rijpere huid.

T-Away

T-Away- voor o.a. het verwijderen van huidoneffenheden o.a. couperose, steelwratjes, littekens, pigmentvlekken, bloedblaasjes .

De T-away is geen laser; het voordeel van T-away is daarom dat er geen pigmentatievlekken ontstaan als gevolg van de behandeling, hetgeen bij laser wel het geval kan zijn.In de punt van een klein gouden staafje wordt de warmte geconcentreerd. Het specifieke huidprobleem wordt aangestipt. Door de warmte verschrompelen de bloedvaatjes. Het bloed wordt door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd.De behandeling met T-away is vrijwel pijnloos.

 

Bodywrap

Met deze minerale klei uit de dode zee wordt de klant ingepakt en verliest U in 1 keer minimaal 15 cm in omvang!! Een unieke formule om uw lichaam gladder en strakker te maken en te ontgiften.

Acne

Camouflage

Bindweefselmassage

Pedicure